onsdag 12 februari 2014

Storkillen!

Nu är tydligen vällingen också ratad. Nu är det kvällsfika som gäller, borde vi diskutera tider för hemgång från kompisar också snart? Dessutom är nattblöjan nästan alltid torr nu på morgnarna och han vil helst sova utan blöja. Men av bekvämlighetsskäl försöker jag få honom att fortsätta med nattblöjan tills vi kommit hem från mini-semestern vi ska iväg på nästa vecka för att undvika olyckor på bortaplan ;) Men vaaaart tar min lilla Olle vägen?

Vattkopporna är *peppar peppar* hittills (!!) en barnlek. Ingrid är ganska prickig men många har börjat torka ut. Olle får fler och fler, men han har absolut inte många. Idag har de haft 38 graders feber båda två med de är fortfarande opåverkade. Ingrid var faktiskt vaken ett par timmar inatt, jag misstänker att det kanske börjat klia och hon upplevde obehag pga. det. Det var två tuffa timmar som resulterat i att jag som helt ovan koffein idag tryckt i mej 2 koffeintabletter utan något direkt resultat... Nåväl, har smetat in Ingrid i ett vattkoppsskum nu ikväll och gett henne en alvedon så jag hoppas på att få sova i natt, om nu inte koffeintabletterna slår till ;)

Ganska vrålless på att vara hemma kan jag lova att vi är alla tre, och med dagens väder var utelek inte speciellt lockande heller så vi har varit hemma och klättrat på väggarna hela dagen.

Bla bla bla blå!

Inga kommentarer: