söndag 1 juli 2012

Söndag med stort S

Ojojoj, idag är vi trötta här hemma vill jag lova... En mycket trevlig kväll hade vi igår även om kära Christopher och Alexander som vanligt stal showen och spårade ur en aning, eller okej- Christopher. Vad är det med "män" och whiskey?

Olle hade haft det kanonbra hos morfar. Han hade somnat direkt i sin säng men då han vaknat till en sväng vid 23 kunde inte morfar motstå frestelsen att ta upp honom i sin säng. Det hade oxå gått bra bortsett från en liten incident då morfarn vaknat av att Olle gnällde lite försiktigt och hade ramlar ut sängen och satt fast mellan morfarns säng och sin egen säng ;) Men morfar bäddade upp kanterna och dom sov vidare i all skön ro... Känns på något sätt mysigt att veta att Olle sovit i mormors säng, för det var ju faktiskt vad han gjorde :) Iaf känns det väldigt bra då den senaste veckan inneburit två ovana nattningar för Olle och dom båda funkan fint.

Olle har fått två små sår på pungen, troligtvis från bilfärden från sthlm så idag har vi kört mycket blöjfitt här hemma och luftat. Vi har haft pottan framme oxå mest för att testa. Första gången kissade han på golvet, andra gången gick han och ställde sej framför pottan och kissade- tittat för mycket på pappa kanske ;) Ska ringa bvc imorgon och se om vi kan få någon salva eller nåt, känns inge kul att sätta honom i bilen och åka 80 mil på torsdag om han har såren kvar :/

Snart blir det nattning här hemma och för oss vuxna blir det film, men jag misstänker att ingen av oss kommer orka se hela då vi är lite småsega ;)

Inga kommentarer: