onsdag 27 februari 2013

Det skiter jag i!!

Gah! Vad less jag bli på alla "Snart kommer det mer snö och kyla så gaska inte upp dej-puckon".  Det är klart att det kommer att komma mer snö, och kylan kommer oxå att komma, men skadar det att man blir lite vårsprallig för en dag eller två?! Va?! Va!? VA?!

4 kommentarer:

Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11. sa...

Håller med!!

ak sa...

hahah...VA?!!! SKA DE VA SÅ?? VAVAVA?! Haha kommer du ihåg han läraren som fick psykbryt och började hetsskrika så ? på typ multimedia eller nåt...Ah.hahah jag är övertrött....god natt!:)

Liv sa...

JA, så ska det va! Det är väl jävligt onödigt att det ska bli en massa slask och onödiga vårkänslor redan i februari! Alldeles snart kommer det bli kallt igen då blir det snorhalt. Sen ska det snöa och då kommer gnället av alls jävlar som säger "men guuuu, jag hade såna vårkänslor förra veckan! Jag satt ute i solen och åt lunch ja! Vad är det här nu då?!". Nej fy sjutton för sol och värme alldeles för tidigt!

Paulina sa...

A-K: Att jag kommer ihåg! Det var väl Johan på film som fick det lilla utbrottet ;) Problemet var väl att vi var 16 år och inte "kände" Sverker Olofsson och inte förstod imitationen... Nu ser jag bara hans utbrott när jag lyssnar på Sverre ;)

Liv: Surtant! :p