tisdag 5 februari 2013

Kräkless!

Nu är jag faktiskt sjukt less, på allt! Jag har varit sjuk i över två månader nu och idag är jag hemma med feber. Jag minns inte när jag sov ordentligt sist, jag är jäkligt less på att vara tjock och jag har ett humör som ingen förtjärnar att vara i närheten av. Blä! Bajs! Piss och Skit! Jag orkar inte vara mamma, jag orkar inte vara sambo och jag orkar inte vara lärare. Jag orkar faktiskt inte! En månad till ska jag jobba, en månad är sjukt länge och som det känns nu är det inget jag kommer att överleva. Åkte till jobbet imorse efter att jag stoppat i mej alvedon och "ryckt upp mej". Det höll 30 minuter sen fick jag ge upp, en lektion hade jag och då satt jag på en stol mest hela tiden. Det är fan inte värdigt! inte för nån, varken mej eller eleverna. Jag vill ju gå på föräldraledighet med flaggan i topp, men som det verkar nu kommer jag gå med flaggan nerplockad och inslängd i en garderob. Så nu är jag hemma och ska vila, men hur gör man det när man varken kan ligga, sitta eller stå?
Blääääääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!

På lördag ska vi lämna Olle i gnarp och åka till Sundsvall, gå ut och äta, gå på ABBA-show och bo på hotell... Christopher inbillar sej att vi ska gå p casino oxå men jag skulle tro att sängen kommer locka mej mer när showen är över. Och frukosten, åh, vad jag längtar efter frukosten! Det är iaf något att se fram emot, och jag ber till högre makter att jag ska vara i form då!

Blä!

1 kommentar:

Malin sa...

Kom igen nu Lina! Ta vardagarna som de kommer. Du kommer överleva! Fokusera på hotellfrukosten och på Mellogenrepet du ska på. "Bara" en månad till. Heja dig!