lördag 23 februari 2013

Suck

Här har febern tagit om hos Olle igen efter 2 feberfria dagar... Just nu ligger han däckad på Christophers mage uppe i sängen där han tillbringat hela dagen. Suck suck suck!
Det är ju mysigt att ligga och kramas och mysa- Det är det... Meeeen, det blir lite långtråkigt i längden. Så är det ju. Och bara skit går det ju på TV (Skidor är dötrist) så det blir ju en del zappande. Lyckades Zappa mej in på ett program om överviktiga barn och man blir fan mörkrädd! Där sitter en mamma och mormor med en 5-åring som väger 65 kilo och menar på att det måste vara något genetiskt eftersom dom oxå är tjocka. Mmm, eller så är ni jävligt osunda!? Stillasittande, sockerälskande matvrak!! Visst visst, det genetiska spelar säkert oxå roll, i viss mån i vissa fall... Men någon form av självinsikt måste väl folk ändå ha?! Tjocka barn är föräldrarnas fel i 95% av alla fall är min gissning. Om man som vuxen "väljer" att vara tjock så är det en sak, men se åtminstonde till att hålla ungarna sunda!
Ja, jag låter Olle äta onyttigheter ibland så är det. Jag och Christopher äter långt ifrån hälsosamt stundvis, men vi är jävligt medvetna om det och skulle det börja barka åt skogen så gör vi något åt saken. Sen kan barn vara lite mulliga osv. det är inte samma sak som fet.

Eh, jag har tråkigt!

Inga kommentarer: