onsdag 29 april 2009

Idag har jag jobbat på dagi... förskolan här på gatan, trevligt att få komma ut lite och praktisera det jag lärt mej... Dock var ljudnivån inte vad jag är van vid så just nu är mitt huvud till salu!

Imorgon har jag sjukt mycket att göra, måste på bibblan och få tag i böcker som ska redovidas till veckan, sen måste jag läsa böckerna och förbereda två seminarium på dem, sen ska jag även knåpa ihop en individuell uppgift oxå... Som att det inte är nog måste jag städa oxå eftersom vi ska grilla här på kvällen, ojojoj... I'm a busy woman! :)

Nu blir det bossesnack... Bosse har varit lite hängig på slutet, ätit dåligt och sovit mycket och efter en del mixtrande har jag nog fått rätsida på honom nu... Vad problemet var? Jo, Christopher (klart jag skyller på honom, han läser ju aldrig bloggen så) överöser Bosse med mat, skålen är alltid full! och jag får skäll om den inte är det när Christopher kommer hem från jobbet. Men nu har jag läst att man inte ska ha maten framme hela tiden utan bara lägga upp mat vid vissa tider, sagt och gjort, jag tog bort skålen igår och nu tog jag fram den och fyllde på mat... och Bosse åt :)
När jag öste upp maten kom jag att tänka på en tvångstanke jag har, kattmat är bland det vidrigaste jag vet och varje gång jag öser upp är jag livrädd att jag ska "råka" slicka av skeden! OCh bara för att jag ärr rädd att jag ska göra det, blir jag ännumer rädd att jag ska göra det, förstår ni? :/ Shit vad skriftspråket inte är med mej idag.... Nåväl, det är väl bara att acceptera att jag en dag kommer att göra det!
Mer Bossesnack? Okej, svansen är fortfarande vit sedan två veckor tillbaka då han strök den mot de nymålade listerna...

Nu måste jag lägga mej och vila bort skallebanket!

Inga kommentarer: