lördag 16 juni 2012

Birsta idag

imorse drog jag och Olle på äventyr. Första stoppen var i långtjärn där vi hälsade på morfar som är där med husvagnen och fiskar. Häftigt tyckte Olle som tömde fiskelådan en miljarrrd gånger! Sen åkte vi vidare till gnarp och hämtade upp farmor för att styra vidare mot Birsta.
Shoppade en del kläder till Olle, har gått upp till strl 92 nu så en uppdatering var på sin plats! Han fick även en ny matstol eftersom han numera vägrar sitta fast i babymatstolen och prommt ska sitta på vanlig stol. Nu har han en lite högre barnvariant av en vuxenstol...

Sen fick han en pall så att han når upp till handfatet, mycket uppskattad då han klättrat upp och ner för den mest hela kvällen och tvättat händerna 30 gånger i timmen. Han fick även en kratta och mer sandlådesaker (som att han inte hade nog innan). Massa annat fick han oxå så han är mycket nöjd, och jag är mycket fattig. Kollade kontot när vi skulle käka lunch och där fanns det 14:- så vi tackar farmor för lunchen ;)

Imorgon hoppas vi på finväder så att vi kan gå på utflykt hela familjen, skulle det skita sej så "picknickar" vi här hemma i vardagrummet :)
På måndag är det öppna förskolan som gäller, på tisdag ska vi in till "I ur och skur" och hälsa på och efter det ska vi baka så att det dönar om det! På onsdag fyller jag 25 så tårta är ju ett måste! I övrigt blir det ett lugnt firande med närmast sörjande...

Sen slår det bara till och bli midsommar och den kommer att firas i Vik hos lars och Jessica som den gjort de senaste 150 åren :)

Lite sommarvärme skulle sitta fint!

Inga kommentarer: