lördag 13 februari 2010

städmarodören har tagit mej som gisslan!

Första lördagen i ensamheten, gah! Strålande sol och perfekt väder för lite skidåkning ;) Men jag skippar det, i ett svagt ögonblick lät jag mamma övertala mej att rensa och städa garderoberna så nu siter jag och inväntar henne och pappa... Mamma ska styra och ställa, tvinga mej att kasta kläder och vika dem snyggt, och pappa, tja han sätter jag väl framför tv-spelet eller nåt :)

Shit vad fint väder det är! Nästan så att man blir sugen på att åka till fjälls och upp i backarna, men det är nog bra att jag är fattig och inte är kapabel att fullfölja iden eftersom kryckor i Thailand knappast är någon höjdare ;)
Har även hört ryktesvägarna att det vankas mer snö (!) och med mer snö menar jag 50-70 cm!!! Nästa helg! Och för er som missat detta, jag är ensam! Dessutom ska jag till Sthlm nästa helg så jag får väl skotta fram både hem och bil när jag kommer hem på söndagkväll kl 21 :/

Urk, min kropp är i obalans, känner mej snurrig och slö... måste vara träningen som chockat kroppen så totalt! Sen äter jag för dåligtoxå, har bytt ut vissa mål mot nå jäkla smalsoppor, det funkar inge vidare... Men huuur tråkigt är det inte att komma hem från jobbet kl 18 och laga mat till sej själv? Hmm... Ska pressa lite morotsjuice nu få se om vitaminer har någon inverkan... Hej!

2 kommentarer:

AK sa...

åh rensa!!! det kliar i mina fingrar !!! jag älskar rensa...!! ja sopporna står du dig inte länge på om du ska skotta fram gården sen:) HÖÖÖÖÖRS. ps. jag ska väl inte börja bli orolig för dig? livskris???

Paulina sa...

Jag tror inte att du behöver ora dej Anna, ingen livskris här inte men ensamheten kan tydligen göra folk konstiga har jag hört... :/ Kanske är det ändå så att det håller på att slå över...Hmm, idag ska jag iaf till mamma och gluffsa stek med massa sås och potatis :)