söndag 30 september 2012

Sakta sakta

Det går inte snabbt, men det går framåt uppe. Några timmars barnvakt gjorde susen... Nu är väggarna i Olles rum färdiga så nu ska jag "bara" lägga golv och sätta lister och foder i hans rum, samt ny el - men elen ger jag mej inte på själv ;)
I vardagsrummet har vi fått upp några tapetvåder och trappräcket börjar ta form. När räcket är klart där ska det läggas golv och tapetseras, spottar ska sättas i taket och el ska dras. Sen ska det piffas ;) Och när det är klart är det dags för trappen- ångestens ångest... I smyg hoppas jag att det ska bli så långt fram i tiden att Christopher inte har mage att kräva hjälp av mej utan att jag kan sitta tjock och titta på istället ;)

Bilder? Absolut! Dock är dom tagna ny ikväll med en bygglampa, men det får duga... :)

Räcket och några tapetvåder

Här är tapeten, det är en miljarn höghus och galet rörigt, men jag har en vision om att det inte alls kommer att kännas lika rörigt när det är klart :) Det är bara i trapphörnet vi ska ha denna tapet, resten blir ljusgrått.

Så har vi Olles rum. Den svarta tapeten var inte den tilltänkta tapeten, men jag tyckte att Olle är lite för "tuff" för tapeten vi valde från början så jag bytte helt enkelt ;) Och det gjorde jag nog rätt i, dom här väggarna växer han inte ur i första taget :)

 
Vad jag åt till middag idag? Kebabrulle!! Min första kebabrulle ever, jag tycker nämligen inte om kebab, eller tyckte får jag tydligen säga för idag har jag längtat efter det hela dagen och när jag äntligen fick den smällde jag i mej den som om jag aldrig sett mat förr... Udda begär? Mmm, varför är jag inte förvånad. Klart jag inte kan bli sugen på gröna äpplen eller persilja eller nåt annat nyttigt, Kebabrulle lixom! Skit!

1 kommentar:

madde sa...

fan va duktiga ni är!!!!!