måndag 10 augusti 2009

Säsongen är över...

Ja, båtsäsongen alltså... Tycker du att det känns lite tidigt? Med tanke på att sommaren faktiskt uppenbarligen inte är helst slut, är det så?
Well, för oss är den över iaf, och det med bravur!
I lördags bestämde jag och Christopher att vi skulle ta båten in till stan och gå på krogen, påväg ut till sjöss insåg vi att vi fakttiskt inte vart ut med båten ensamma någon sång så det blev våran jungfrutur... Myyysigt, när vi närmade oss mellanbyn bestämde vi oss för att våldsgästa Anna och Lars, sagt och gjort, solen värmde och vi mös på altanen med allt vad det innebär, klockan närmade sig tio och vi tyckte att det nog var dags att börja bege oss, sagt och gjort... lasta loss, skepp och hoj ut på havets vågade vågade våg... PANG PANg PAng Pang.... *telefonen ringer*
-Vad hände?
- Hörde ni?
-Eh, ja, behöver ni hjälp? ska vi komma och hämta er?
-Nja, Christopher säger att dte gick bra och båten flyter...
-Okej, ör av er annars...

Jag: Är du säker på detta?
Christopher: Jaaaa.... det är lungt... ... ... Faaast, kan du styra lite, ska kolla en sak där bak bara...
Jag: Visst, eh, men du, det går inte styra åt höger (Babord/styrbord vaffan det nu heter)
Christopher: Styr åt andra hållet då...
Jaja, det verka ju vettigt, funkar inte det ena så välj det andra ;)
Christopher: Eh, fan det var nåt med styrningen som small, det kuggar över så vi måste nog i land....

Jag ringer Sandra och dom kommer till undsättning, Yes! De börjar bogsera oss och vad händer? Vaaaaaaaaaaaaaad händer? Jo, självklart går de på samma grund! För det var det vi gjort, vi gick på grund så att det stod härliga till, och Freddan gick på samma :)
Det är härligt med båt!

Christopher däremot vägra erkänna att vi faktiskt gjort detta och hävdade hela kvällen att det var nån jävla vajer som gått av, precis samtidigt som vi gick "över" ett grund? De som satt vid hamnen hörde och såg förloppet, Anna och Lars hörde vad som hände när de satt kvar på sin altan, JAG kände och hörde vad som hände, Men inte Christopher, han kunde inte förstå varför styrningen gått sänder... :)
Nåväl, efter att vi tittade på båten som lyckligtvis fortfarade flöt igår så insåg han nog att han måste gått på grund med tanke på hur propellern såg ut, och drevet!
Så, nu är säsongen över, över över över, Det är över nuuuuuuuuu.....

Rörigt inlägg, rörig kväll :) Kvällen slutade iaf på Agust efter en del pysslande och igår låg "Jag-ska-aldrig-mer-eden" nära till hands... Men nu är jag så gott som människa igen och nu ska fönstren få sej en omgång, såklart! :)

Inga kommentarer: