måndag 5 september 2011

Ojojoj...

Vilken helg det blev!
I fredags var jag och Olle ensamm eftersom pappan var på galej med jobbet, fredagsmys på hög nivå blev det med allt vad det innebär. Och på lördagmorgon hoppade jag på bussen kl 10 och begav mej mot den stora staden. Chrille mötte upp mej vid bussen och vi strosade "planlöst" till kungsan där vi "spontant" tog oss ett glas som blev till två. Sen strosade vi vidare och köpte en inflyttningspresent som han skulle ha med sig när han skulle på middag på kvällen (kl.17). Jag skulle möta upp A-K vid centralen 17.50, 17.30 snubblade jag och chrille in på barcelona och det blev lite "spontant" ett glas till, möjligen två...
Jag mötte A-K och vi åkte till Liv, där blev det smarrig middag och hönsgårdskackel på hög nivå direkt, som alltid. Dock blev det en relativt tidig kväll för mej eftersom min mage inte är sej lik (måste verkligen ta mej tid att kolla upp den).
Igår när vi satt och åt frukost frågade jag lite sådär som man brukar "Vad ska vi hitta på idag då" (förväntade mej såklart inget direkt förslag eller beslut eftersom delar av oss var lite trötta) A-K svarar "Grönan!" Vi andra skrattar till lite, tittar försiktigt på varandra och undrar om hon menar allvar, 30 sekunder senare var det bestämt- Grönan it is! Efter en hel del sökande efter förvaringsboxar var vi på plats. Det diskuterades åkband men eftersom jag INTE åker karuseller var jag inte spec. inblandad, tills det hände något som jag nog inte vågar skriva här och plötsligt hade även jag ett åkband runt armen! :o  
Looord vad trevligt vi hade!!! Och ja, JAG ÅKTE nån jäkla berg och-dalbana och slänggungorna- Och nej, det var INTE kul... Lustiga huset är ju ett måste och helt oläskigt så det gick vi, men roligast hade vi nog i skrattkammaren (var det så den hette?) Ett rum med massa knasiga speglar som faktiskt var hysteriskt roliga!

And now: Babysim!

1 kommentar:

Fia-mamma till Edison sa...

Vilken härlig helg det lät som!! :)

Sv: Oj har dom till och med gåstolar på bvc?! Inte i Hudik! Men de har heller inte sagt något om det utan det är jag som har läst nånstans på nätet att det inte ska va bra! Men jag tror inte heller att det kan skada så mkt! Det mesta med måtta funkar nog :)

Gillar Olle simmet? :)