måndag 18 juli 2011

Djungel

Gah! Har fått i uppdrag av svärmor att kolla lite på en smidig vagn/sulky/paraplyvagn/scooter etc. till Olle i dopppressent, vilken djungel!! Massa olika aspekter att väga in och ingen vagn som har alla fördelar :/
Stora/små hjul, liggläge, fyra/tre hjul, sufflett, shoppingkorg, färg/form, stora/små handtag, storlek ihopfälld? Gah!!! Hittade iaf några som verkade rätt lagoma, smidiga men inte "rappliga"... Men hur många hjul ska den ha? Är tre så väldigt mycket smidigare än fyra? Hjääälp!

Fanns ju massa olika färger oxå, bla. en rosa med hellokitty, men ingen blå med bilar :/
Genustänk vet ni antagligen att jag blir galen av, ändå retar det mej att det finns så mycket som är "flickigt" men inget direkt "pojkigt". Eh, skitsamma det hade varit kul med ett tufft motiv på vagnen men Hello Kitty känns faktiskt lite fel, kalla mej gärna traditionell och gammalmodog men så är det!

1 kommentar:

Elin sa...

vi har en avanti moving light, tre hjul, stor shoppingkorg och mugghållare samt fullt liggläge. Men det där är en smaksak men du kan ju provköra lilltjejens grön/svarta räser så får du känna lite...
Jag är väldigt nöjd med den även om den tar lite mer plats än en paraplyvagn.

Man får överväga vad man vill ha mest ut av vagnen, vill man ha en vagn som tar lite plats eller en som man kan packa mycket i, 4 hjul är stadigare än 3, ska man bara gå på asfalt eller även på grusväg? osv. Större hjul är att föredra i snömodd och på grus.