onsdag 16 maj 2012

Lekparken

Rutschkana!!! :)
Lite bökig terräng
Blir det inte en grävmaskinist av den här killen vet då inte jag... 15 (!!!) minuter satt han och öste sand över skon, jag ska inte säga att han hade med sej hela sandlådan in för det vore en överdrift, men mycket sand blev det ;)

Beklagar att filmerna är på snedden, filmade med mobilen och lyckas inte vända dom... Bjuder iaf på en triologi från vår tripp till lekparken nu på kvällskvisten :)

Olle har varit hos farmor idag, de hade varit ute hela dagen tills farmor hittat på ett trick för att få med honom in (lockade med att tvätta händerna, det är tydligen det enda som är roligare än att vara ute) eftersom han började bli solbränd om kinderna trots två smörjningar med solskydd. Olle kommer antagligen att bli en pepparkaksunge precis som jag var när jag var liten, han är redan solbränd både om händerna och i ansiktet. Uv-dräkt och litervis med solskyddsfaktor måste inhandlas snarast. Det blev inget varv idag heller, Christopher är inte hemma än... Och Madde (Nu omnämns du igen, men inte i moll) FAN ta dej/er för att ni lämnade godis här i söndags!

Inga kommentarer: