onsdag 18 april 2012

Never ending feber!

Skit, imorse var Olle lite piggare igen. Ipren ska det tydligen vara till barn, tips tips, alvedon ger inte alls samma verkan. Men när den suppen gjort sitt var det kört igen. Olle gick och sov kl 9.30 när jag åkte på jobbet och när jag kom hem kl 15 hade han sovit så gott som hela tiden jag varit borta... Dock ligger febern strax under 40 grader nu istället och efter ytterligare en supp så är han åter på benen. Det verkar inte vara kopporna iaf, pricken jag hittade har gått tillbaka lite och jag har inte hittat några nya. 3-dagarsfeber är min nuvarande gissning och det är ju tredje dagen nu, så min förhoppning är att febern dör ut tills imorgon. Han har iaf druckit lite och även kissat så vätska får han i sej.

Det blir inget heltidjobb för mej fram till sommaren. Jag tycker det känns för tidigt när det inte är något måste. Hade det varit en tjänst som även gällde i höst hade det varit en annan sak... Dessutom hade vi behövt heldagas-barnvakt måndag-tisdag och även om det säkert hade gått att lösa så känns det för bökigt.

Nä, nu ska jag kramas vidare med min feber-kille, man måste ju passa på nu när han faktiskt sitter och myser ;)

1 kommentar:

äjkäj sa...

Alvedon och Ipren går ju alldeles utmärkt att blanda oxå! Hjälper varandra alldeles ypperligt vid vissa tillfällen :)Krya på sig!!