lördag 14 maj 2011

Eric Saade

Okej then, jag erkänner... Jag gillar Eric, låten är väl sådär men Eric är ju rysligt söt och koreografin är rolig att titta på- så är ju Eric väldigt söt oxå ;)

Christopher är i stan och håller på med en av båtarna, han åkte i morse, kom hem-åt-badade och lekte lite med Olle och nu har han åkt igen. Han kommer väl hem i natt någon gång och sen samma sak imorgon... Nästa helg ska altanen byggas, helgen efter det hoppas jag att vi ska till Uppsala men eftersom pontiacen ska vara ute ur garaget den sista misstänker jag att han ska skruva på den då. Maj borde ha mins 5 helger till för att vi ska hinna med det som ska göras... Andra båten behöver oxå få lite (mycket) kärlek, altanen ska bli färdig! tomten ska planeras, gräs ska sås och buskar ska sättas.
Första helgen i juni ska vi åka ner till Macke och Madde och med lite tur får jag en dag på ullared (gekås) då :)
Sen vill jag har sommarledigt! Vore så skönt med en sommar utan massa måsten, men jag misstänker att den sommaren är väldigt långt borta...

Sommaren känns redan helt uppbokad, ska ju försöka klämma in ett dop oxå och häromdagen när jag satt och skummade kalendern insåg jag att det egentligen bara finns 3 datum som passar oss, känns som att chansen att det finns tid just då är rätt liten :/
Ja, vi har valt att döpa Olle- av tradition! Christopher är inte ens medlem i kyrkan men det är jag fast jag skulle inte kalla mej själv för troende- men tanke på vad jag gick igenom förra året är jag ganska säker på att det INTE finns någon gud. Men jag vill ändå att Olle ska döpas, av tradition som sagt, och för att Madde har lovat att hon ska sy upp en alldeles egen dopklänning till Olle i Lin. Jag förstår inte riktigt vitsen med namnfest som tydligen är alternativet till dop. Namnet får väl barnet redan vid födseln, och då hälsas dom väl välkomna oxå? Jag är nog mer gamalmodig än jag vill erkänna... I mina vildaste drömmar hade jag även hoppats på att vi skulle klippa till och gifta oss när vi ändå har präst och allt men nej, Christopher vägrar! Men ett dop blir det iaf, vi tänker bara bjuda de närmaste och ha ett litet dop men när jag räknade lite på det slutade vi ändå med en gästlista på 55 pers så pyttelitet blir det väl inte ändå.

 Hmm, undra om jag ska smyga ner i källarn och tappa upp ett glas vin. Kom ju på att det finns vin där...

Inga kommentarer: