måndag 5 december 2011

Att bli blödig när man fått barn...

Det sägs ju att man blir blödigare när man fått barn. Och JA, det stämmer! Jag grinar heeeela tiden fortfarande. Igårkväll när vi låg och kolla på tv började vi prata om bröllopet tidigare under dagen och min ögon tårfylldes igen. Då ställer Christopher frågan: "Är du verkligen inte gravid ingen?" Haha, och han menar det verkligen oxå. Antar att blödigheten inte gäller för papporna :)
En annan sak som jag glömde om gårdagen men som är väääldigt viktig är min klädsel! Jag hade en klänning på mej som jag köpte för en julfest för 3(!!!!!!!!!!!) år sedan! Det vill säga back in the days innan alla gravidkilon och hormoner :) Och jag måste nog säga att den satt riktigt bra! *Booost booost*

Vi får se vad dagen har att erbjuda, pappa skulle ev. komma hit och vara med Olle så att jag kan få någon timme på övervåningen för lite målning av lister i Olles rum... Börjar ju bli ganska sugen på att inreda det nu, problemet är bara att jag inte vill "flytta in" på övervåningen innan vi har ett badrum där. Och badrum kostar pengar, mer pengar än vi har just nu. Men man kan ju faktiskt göra klart allt annat så att det är färdigt när väl badrummet blir gjort. (Fast jag vill ju helst att allt ska vara klart i förrgår...)

Inga kommentarer: