lördag 17 december 2011

Julfest

Igår var vi på julfest med Christophers jobb. Det var trerätters middag och "julshow" på Gossip... Det började kl 19. Då var jag såklart vrålhungrig, 19.30 fick vi in förrätten, en godomlig laxtjoffräs. En TIMME senare kom varmrätten, överstekt segt kött med kall potatiskaka- mättande men inte speciellt gott. runt 22.30 kom efterrättet en chokladkaka/pudding (god) och frusen fruktsallad (oätlig). Showen bestod av en "elvis" och en snärta med den absolut kortaste klänningen jag sett. Dom sjöng några sånger, elvis försökte röra på höfterna och snärtan gjorde allt för att inte visa rövtytan. Antagligen har jag blivit rysligt gammal för jag tyckte mest att "showen" var pinsam... Nog om det, Olle var hos farmor så vi gjorde slag i saken och tog några glas extra, dansade loss, försökte oss på en pubrunda- och bekräftade att vi var för gamla för utelivet i Hudik nu... Men vi hade helt klart trevligt, vi hade ju det bästa av sällskap :)

Jag och Christopher har ju varit tillsammans några år nu men en sak jag inte kan förstå är:
HUR i hela friden kan man komma hem från en utekväll, lägga sej i sängen, somna och spy?
Jodå, återigen var det jag som hörde hur det bubblade i strupen på honom! Jag försökte väcka honom slet och sparkade upp honom ur sängen och förklarade att "DU KOMMER SPY!" Varpå han svarar "Mmm" och bäddar ner sej igen! Jag sparkade iväg honom på toa och förklarade att han INTE var välkommen tillbaka... Christopher snubblade ut ur rummet och slog i dörren som en obstinat 14-åring och gjorde det han skulle på toa.

Imorse kommer han in i sovrummet igen och frågar försynt varför han sovit på soffan. Jag förklarade för honom och frågade hur fan han tänker. "Ibland kan man somna ifrån det" får jag till svar. Jag förklarar då att "Nej, man kan inte somna ifrån en spya (han har ju spytt ner sängen förr som ni gamla bloggläsare vet...) Herregud, folk spyr när dom är medvetslösa! Hört talas om kräkreflex?"
Gah!

Ikväll blir det julfest igen, men ikväll får Olle följa med så jag och Christopher kan nog sova gemensamt inatt... hoppas jag.

Nu längtar jag efter min lillis!

2 kommentarer:

Fia-mamma till Edison sa...

Kul att ni hade en bra kväll! Jag har inte ens varit på alla "nya" pubar i stan! Men känner att jag lika gärna kan låta bli :P

Fy för spya i sängen! Päran brukar få sova på soffan efter ett par öl även fast han låter bli det haha!

Mia sa...

Hahaha härligt! Det gulliga framgår som sagt inte riktigt i ditt inlägg men dom är ändå ganska söta, papporna. :)

Så gossip kör också med julshow...