tisdag 28 februari 2012

Bad och smart-shopping!

Idag kom farmor hit för vi skulle åka och bada. Badhuset behagade dock inte öppna förens en timme efter att vi åkte dit så istället för att åka hem och vänta brassade vi in på Åhlens och shoppade nästa vinters ytterkläder! Med sponsring från farmor är Olle nu en Didriksondress och Overall rikare:
Byxa och Jacka. Har kostat 1190:- Kostade nu 599:- KAP!

Overall. Har kostat 699:- Kostade nu 199:- KAP KAP!!
Känns riktigt bra, nu är det bara skor som måste inhandlas nästa år, svårare att gissa nästa års storlek på skor känns det som. Köpte strl 100 på kläderna, hellre lite stora än lite små, man vet ju inte hur lång vinter det blir nästa år. Och skulle storleken vara helt åt skogen så kan man säkert få pengarna tillbaka på tradera eller liknande.

När badhuset väl öppnade åkte vi dit, det var ju flera månader sen vi var där sist och Olle var minst sagt skeptiskt till en början. Men när han väl kommit igång fanns det inget stopp på honom. Han plaskade, simmade och doppade ansiktet som att han aldrig gjort något annat.
Nu har farmor åkt för att frissa sej och Olle ligger för att sova. Sen ska faktiskt Olle följa med farmor hem och sova hos henne eftersom jag ska jobba heldag imorgon och det känns för tidigt att dra iväg med Olle kl 6.30 på morgonen. Christopher är dessutom i dalarna så jag blir helt alena ikväll. Träning blir det och i smyg har tanken på dubbelpass slagit mej, men jag ska inte- är inte riktigt där än ;)

Inga kommentarer: